500g parsakaalia
500g kukkakaalia
3 porkkanaa
460g broilerin fileeviipaleita
1 prk creme bonjour cuisine valkosipuli ja yrtit
2dl ruokakermaa
150 g juustoraastetta
currya ja garam masalaa
suolaa ja pippuria
öljyä paistamiseen
Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä. Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa. Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
Voitele uunivuoka öljyllä. Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet. Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan. Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.
Paista 200 asteessa puolisen tuntia. Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.
Kommentit