broiler.jpg

500g parsakaalia

500g kukkakaalia

3 porkkanaa

460g broilerin fileeviipaleita

1 prk  creme bonjour cuisine valkosipuli ja yrtit

2dl ruokakermaa

150 g juustoraastetta

currya ja garam masalaa

suolaa ja pippuria

öljyä paistamiseen


Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä. Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa. Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. 

Voitele uunivuoka öljyllä. Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet. Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan. Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat. 

Paista 200 asteessa puolisen tuntia. Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.